Vakantiehuisje aan zee

De zee is mysterieus, oneindig en inspirerend. Al heel lang komen mensen naar de kust om deze woeste natuur te ervaren. En de voorzieningen voor toeristen zijn met deze mensenstromen meegegroeid. Nu vind je aan onze eigen kust dan ook de leukste en mooiste plekken om een zomervakantie te beleven. Er is een ongelofelijk aanbod aan fantastische strandhuisjes in elke vorm en maat. En met elk niveau van luxe en elke voorziening die jij graag wilt boeken voor jouw gezin of vriendengroep. Maak gebruik van de aantrekkelijke kortingen die onze aanbieders voor jou kunnen regelen. Dan kom je erachter dat je geen verre vliegreis hoeft te ondernemen voor om een droomvakantie mee te maken. Die beleef je namelijk gewoon hier – in een vakantiehuisje aan zee, aan de prachtige Hollandse kust. 

Het strand geeft je onbeperkte mogelijkheden

Er zijn zo veel manieren om te genieten van de kust! Zwemmen, zonnen en zandkastelen bouwen zijn maar een paar van de opties. Kinderen en volwassenen komen hier aan hun trekken. Na een uurtje zonnen neem je een frisse duik in de heerlijke zee, waarna je een potje gaat badmintonnen met de kids. Daarna is het alweer tijd voor de lunch – gewoon uit de broodtrommel of met patat van de strandtent. Vervolgens kan je een middagdutje doen, terwijl de kinderen zeediertjes vangen met een schepnetje. Nog later lees je in een comfortabele strandstoel op je e-reader de boeken waar je nog niet eerder aan toegekomen was. Dan wandelen jullie door de duinen terug naar jullie volledig ingerichte vakantiehuisje. Om de avond door te brengen met een barbecue en familiefilms. En als de kinderen slapen, genieten jij en je partner na op jullie eigen veranda. Kijk met een cocktail toe hoe de zon de zee inzakt. Na een paar van dit soort dagen voel je je gegarandeerd herboren. 

Een uitstekend vakantiehuisje aan zee tegen een prachttarief

In alle kustprovincies van ons land vind je vakantieparken en losse huisjes aan zee. Die zijn er helemaal op afgestemd om Nederlandse gasten een eersteklas ervaring te bieden. Alle basisvoorzieningen zoals een ingerichte keuken, goed sanitair en een comfortabele woonkamer zijn standaard inbegrepen. Voor een meerprijs krijg je bovendien de beschikking over een sauna, ruime tuin, extra Tv’s of eigen kano’s. Er zijn veel verschillende soorten huisjes te boeken. Vaak zijn ze schilderachtig ingericht en gebouwd van hout, zodat het lijkt alsof je in een zuidelijk land bent. En de parken zelf hebben meestal uitgebreide horecavoorzieningen, winkeltjes, sportfaciliteiten en overdekte zwembaden. Daardoor hoef jij niet ver op pad om boodschappen te halen, en vermaak je je ook als het een dagje geen goed weer is. Door de prima voorzieningen op je vakantieadres hoef jij je alleen maar bezig te houden met waar je voor komt. Ontspanning, plezier, samen zijn met je gezin of vrienden. En je weer helemaal op te laden, om vol goede zin terug te keren naar thuis.

Scroll naar top