Oostappen huisjes

Oostappen is een keten van vakantieparken. Hier vind je vakantiehuisjes, bungalows en chalets voor een korte of lange vakantie. De tien parken liggen in het zuiden van het land op prachtige plekken. Bovendien is de prijs voor het boeken van Oostappen huisjes erg voordelig. Ideaal voor een betaalbaar uitje met je gezin of groep vrienden dus. Kijk direct welke mooie aanbiedingen er op je liggen te wachten, en wat je daar nu voor kortingen op krijgt.

Oostappen huisjes: vakantie voor iedereen

Op elk park kan je tegen hele gunstige tarieven een perfect huisje voor jouw gezin boeken. In een knusse mobilehome (stacaravan) heb je alle gelegenheid om te ontspannen, koken en slapen. Boek een leuke houten chalet met ruime woonkamer, grote eettafel en een picknicktafel buiten. Of kies eens voor een bijzonder verblijf, en slaap in een safaritent met alle gemakken. Daarmee krijg je het echte kampeergevoel, zonder dat je hoeft te sjouwen met een caravan of tenten. De bungalows en chalets van Oostappen zitten vol met de spullen en het meubilair dat je nodig hebt. Bijvoorbeeld een koelkast, koffiezetapparaat, gasstel en beddengoed. Ook al het servies en keukenmeubilair ligt voor je klaar. Wat je ook kiest, je staat altijd direct buiten in het groen. Klaar voor weer een topdag vol zon en plezier.   

Uitgebreide faciliteiten op het park zelf

Natuurlijk ga je niet alleen in je bungalow blijven tijdens je vakantie. Oostappen biedt uitgebreide voorzieningen voor jong en oud op zijn parken. Het fijne is bovendien dat bijna elk van die voorzieningen bij de boekingsprijs inbegrepen zit – bijbetalen is niet nodig. Op een Oostappen park vind je uitgebreide voorzieningen om te sporten, zwemmen, eten en drinken en vermaakt te worden. Maak gebruik van het subtropisch zwemparadijs of ga zwemmen in natuurlijk zwemwater. Laat je kinderen een toptijd beleven bij de activiteiten van de kids club. En geniet in de zon van een heerlijke lunch of diner op het terras van het restaurant.

Waar boek jij een Oostappen huisje?

Er zijn tien Oostappen vakantieparken in Nederland en over de Belgische grens. Je vindt ze in Zeeland, Brabant, Gelderland en Limburg. Boek bijvoorbeeld een verblijf op het park Prinsenmeer, in de buurt van de Grote Peel. In het zwemmeer kunnen je kinderen de hele dag zwemmen, bootje varen en spelen. In Belgisch Limburg ligt de Hengelhoef in de buurt van Hasselt. Dit park heeft een groot subtropisch zwemparadijs en verblijf je tussen de bossen, duinen en de heide. Marina Beach geeft je de gelegenheid om tegen een geweldige prijs van de Zeeuwse Kust te genieten. Hier ligt een jachthaven, een strandbad en kan je een huisje aan het water boeken. Zo zijn er nog zeven parken: allemaal weer met zijn eigen attracties, in een mooie omgeving.

De mooiste prijs voor een onbezorgde vakantie

Bij Oostappen kan je voor een lage prijs terecht voor een week of weekendje weg. Het is bij deze keten ook mogelijk om een huisje te boeken met flinke kortingen. Kijk even naar de deals op deze pagina. Daar zit vast iets tussen waarvan je meteen je koffer wilt gaan pakken!  

Scroll naar top