Bijzonder vakantiehuisje

Stel, je bent op zoek naar een leuk huisje voor in de zomervakantie. Maar je bent dit keer toe aan iets anders dan een saaie effen witte bungalow. Gelukkig zijn er nog veel meer opties voor deze zomer. Uiteraard zie je op vakantiesites vooral de aanbiedingen voor “doorsnee” vakantiehuisjes – dat is toch waar de meeste mensen interesse in hebben. Maar nogmaals: de keuze is veel ruimer dan dat. Kies voor een bijzonder verblijfsconcept, zoals een huisje aan het strand, safarilodge of woodlodge. Zo’n huisje boek je inclusief prima voorzieningen – van een loungeset tot een veranda met barbecue. Of huur een huisje dat is aangepast voor kinderen en in een avontuurlijke atmosfeer is ingericht.  Lees hier in welke soorten bijzonder vakantiehuisje je kunt verblijven. En waar je ze boekt voor een heel aantrekkelijk prijsje.

Vakantie vieren in een bijzonder vakantiehuisje

Vakantieaanbieders hebben door dat bijzondere huisjes gewild zijn, en dus komen er steeds nieuwe concepten bij. Daarom zijn er nu een paar interessante manieren om deze bijzondere manier van vakantie in de zomer te beleven. Misschien is het dus een heel leuk idee om deze zomer eens anders dan anders te verblijven. Wat dacht je van de volgende verblijven?

Stacaravans

Grap je wel eens met je gezin dat jullie ooit in een caravan gaan wonen? Dat kan – sommige parken bieden stacaravans te huur aan. Is het hier krap en primitief? Zeker niet – deze geweldige caravans zijn gloednieuw en helemaal nieuw ingericht. Ze zijn voorzien van complete keukens, prima sanitair en een houten veranda over de hele lengte van de caravan. Dat is nog eens bijzonder kamperen deze zomer!

Safaritent

Voor de avontuurlijke vakantieganger is er de mogelijkheid om te overnachten in een tent. In een grote, luxe, volledig ingerichte tent om precies te zijn. Ook deze onderkomens hebben moderne voorzieningen, prima bedden, elektra en ruime zitgelegenheden. Toch hoor en zie je de bries spelen met het tentzeil, en kan je de zomerdag doorbrengen op je eigen houten veranda. Een mix van avontuur en uitstekend comfort dus.

Woodlodges en treehouses

Woodlodges zijn sfeervolle huisjes die volledig van hout zijn opgebouwd, en die de sfeer van een blokhut hebben. Treehouses zijn op verhogingen gebouwd, net als een blokhut. Allebei heel bijzonder en leuk voor kinderen én volwassenen. Natuurlijk zijn ook deze unieke zomerverblijven stiekem gewoon uitgerust met prima faciliteiten. Toch ga je een weekje met je gezin of vrienden in deze knusse, authentieke zomeraccommodaties niet meer vergeten.  

Kinderhuisjes

Wil je er zeker van zijn dat je kids een leuke vakantie beleven in de zomervakantie? Huur een kindvriendelijk huisje. Die kunnen de vorm hebben van een woonboot, bamboe junglehuisje, of hebben een western- of sprookjesthema. Ze zullen er gegarandeerd niet meer weg willen. En natuurlijk zijn er bij aanbieders van deze huisjes ook buitenshuis veel leuke dingen te beleven voor de kleintjes. Ponyritjes, speeltoestellen, gamehallen, snackbars en zwembaden bijvoorbeeld. Als je dus in de zomervakantie iets speciaals voor de kinderen wilt doen, kijk dan even op deze pagina. En zie welke onverwacht leuke opties onze aanbieders in huis hebben.

Scroll naar top