Topparken huisjes

Eén van de leukste aanbieders van chalets en bungalows in Nederland is Topparken. Hun parken zijn ruim opgezet en liggen in een paar van de mooiste streken van ons land. De faciliteiten van ieder park zijn goed, en de service die je als gast ontvangt is fantastisch. Zo biedt de keten speciale dienstverlening voor zorgbehoevenden, kinderen, huisdierenbezitters en vuurwerkhaters. De chalets en andere verblijven die je op deze parken kunt boeken zijn ruim, licht en prima voorzien van alle benodigdheden. Maak kennis met de Topparken huisjes en lees meer over de aantrekkelijke arrangementen die er geldig zijn.

Hoe ziet een vakantie bij Topparken eruit?

Ieder park van deze aanbieding is groots opgezet. Rust, ruimte en groen zijn belangrijke speerpunten van Topparken. Binnen én buiten je vakantiewoning heb je dus een grote oppervlakte om te ontspannen, uit te rusten en samen te zijn. Over het hele park zijn bomen, heggen, bloemstruiken en ander groen aangeplant. Als je huis al niet midden in het bos of pal aan het strand of een zwemmeer ligt. Door deze overvloed aan mooie indrukken beleef je hier een geweldig verblijf, zonder last te hebben van lawaai of drukte. In elk seizoen van het jaar en in elke soort accommodatie. En uiteraard hoef je het park niet af om actief bezig te zijn of lekker te eten. Je maakt hier gebruik van verwarmde buitenzwembaden, zwemparadijzen, veel sportfaciliteiten, horeca en animatieprogramma’s.

De soorten huisjes en de service

Topparken biedt huisvesting aan voor groepen gasten van 2 tot 12 personen. De meeste huizen op de parken zijn vormgegeven als luxe chalet of indrukwekkende villa van twee verdiepingen. Op veel parken is de huur van een appartement of een comfortabele mobilehome ook mogelijk. De goede service van Topparken zie je terug in het aantal huisjes voor speciale doelgroepen. De parken zijn bijvoorbeeld rookvrij en vuurwerkvrij. Je kan een kindvriendelijke chalet boeken, skelters huren en de kinderen laten meedoen met het rijke animatieprogramma. De Comfort service voor zorgbehoevenden geeft je contact met een speciale medewerker die zorgt dat je verblijf op jouw mogelijkheden is afgestemd. Een ontbijtservice, wasserettes, fietsverhuur en oplaadpunten voor elektrische voertuigen ronden het servicepakket van deze parken af.

De voorzieningen in de huisjes van Topparken

De chalets en villa’s worden gekenmerkt door grote, open ruimtes met comfortabele zitgelegenheid en een rustig interieur. Alle belangrijke voorzieningen zijn binnenshuis aanwezig. Bijvoorbeeld een complete keuken, met diepvries, combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Uiteraard zijn er een zithoek, slaapkamers, toilet en badkamer. En ook aan de kleine, maar belangrijke extra’s is gedacht. In deze huisjes heb je de beschikking over een flatscreen-tv, Wifi, glazen pui en buitenterras.

Boek Topparken huisjes voor een extra interessant tarief

Topparken heeft een fantastisch assortiment aan vakantiehuisjes met alles erop en eraan. Je kunt zelfs vakantiewoningen op hun parken kopen – zo goed zijn de voorzieningen. Toch betaal je nooit teveel: er zijn laagste-prijsgaranties én een vroegboekkorting. En heb je net besloten dat je zo snel mogelijk een weekend of week weg wil? Kijk naar onze last minute deals. Voor een topprijs geniet je dan van een prima bungalow op een prachtig park met eersteklas service. Dat is nog eens onbezorgd vakantie vieren.

 

Scroll naar top