Kindvriendelijke vakantiehuisje

Al een vakantiehuisje op het oog voor deze zomer? De faciliteiten van een kindvriendelijk vakantiehuisje zijn speciaal afgestemd op kids. Hier hebben ze een bedje, het sanitair en de speelvoorzieningen waar zij mee uit de voeten komen. Bovendien zijn deze huisjes vrolijk ingericht, soms zelfs in een sprookjes- of avonturenthema. Wil je je kinderen dus echt een onvergetelijke zomervakantie laten beleven? Boek dan één van de chalets of bungalows van onze aanbieders. 

Zomervakantiehuisje voor kinderen

Veel huizen, ook vakantiehuizen, zijn ontworpen of ingericht met volwassenen als uitgangspunt. Dat zijn namelijk de mensen die voor het verblijf gaan betalen. Maar daarmee gaan ze vaak voorbij aan de speciale behoeften en wensen van de kinderen. Een  huisje waarbij wel met de kleinsten rekening is gehouden, ziet er dan ook anders uit. De dimensies van de inrichting zijn aangepast aan hun lengte en formaat. Er zijn toiletten en wasgelegenheden waar kleuters en schoolkinderen van gebruik kunnen maken. In en rond deze huisjes vind je alle leuke extra’s waarvan een kinderhart sneller gaat kloppen. Een zandbak speeltoestellen in de tuin, en een stuk bos om hutten in te bouwen. Sommige luxe huisjes grenzen aan een zwemmeertje, kinderboerderij of speeltuin. En wat dacht je ervan om je zomervakantie door te brengen in een boomhut, junglehuisje, strandhuisje of blokhut? Je kinderen vinden dit geweldig. En stiekem vinden veel volwassenen hier ook een stukje van het kind in zichzelf terug.

Kinderkamer vakantiehuisje

Boek een chalet of bungalow op een kindvriendelijk park

Als de kinderen een toptijd hebben op zomervakantie, hebben de ouders dat ook. Op een vakantiepark met genoeg voorzieningen voor kinderen komen jullie ook volledig aan je rust toe. Maak tijd voor elkaar, en ga wandelen of naar de stad, terwijl de kinderen bij de kidsclub zijn. Lees in de zon de boeken en tijdschriften waar je thuis geen tijd voor had, terwijl de kinderen spartelen in het zwembad. En beleef samen met jouw kinderen het spannende klimbos en hun eerste escape room. Of geniet gewoon van elkaar in je eigen zonovergoten tuin. Is het een dagje geen lekker weer? Onze vakantieparken hebben overdekte restaurant, zwemparadijzen en game rooms. En je bungalow is ruim en comfortabel genoeg – zodat de kleintjes zich niet gaan vervelen. Op deze parken heeft het hele gezin een leuke vakantie. 

Naar een bestemming in of buiten eigen land deze zomer?

Kinderen spelen het liefst de hele zomer buiten. Op onze pagina’s vind je huisjes in en bij de leukste stukjes natuur waar dat kan. Aan het strand heb je natuurlijk letterlijk geen kind aan de kleintjes. Maar ook bossen, heide en grasvelden zijn geweldige plekken voor avontuurlijke kinderen. Op deze pagina vind je verblijven in ons eigen land, België, Duitsland en Frankrijk. Op elke locatie vallen andere dingen te zien en te doen. Attractieparken, dierentuinen, speeltuinen – maar ook restaurants, musea en levendige stadscentra. Wissel elke zomerdag lekker af en zorg dat ieder gezinslid aan zijn trekken komt.

Boek je kindvriendelijk vakantiehuisje hier

Deze week nog op zomervakantie? Bij onze aanbieders kan dat tegen een toptarief. De lastminutes en afgeprijsde bungalows en chalets kosten hier veel minder dan normaal. Kijk direct even samen met de kinderen naar een huisje waar iedereen enthousiast van wordt.

Scroll naar top