Luxe vakantiehuisjes

Komt de vakantie er weer aan? Boek een luxe huisje op één van de eersteklas vakantieparken in eigen land, België of Duitsland. Luxe vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten. Wil jij gebruik maken van echte topvoorzieningen op je volgende vakantie? Huur dan een bungalow of chalet met een paar opwindende extra’s. Bijvoorbeeld wellnessvoorzieningen of een uitgebreide tuin met een loungeset. Ook zijn er huisjes met een speciale kindvriendelijke inrichting. Lees hier wat er allemaal mogelijk is als je gaat kijken naar speciale, extra uitgebreide vakantiehuisjes. Een tip van de sluier: bij onze aanbieders vind je last minute arrangementen, die de prijs ervan wel heel aantrekkelijk maken.

Wat voor extra luxe kan je bijboeken?

Een normale bungalow op één van deze parken biedt je al alle voorzieningen die een Nederlander nodig heeft. Maar natuurlijk kan je een paar hele mooie extra voorzieningen bijboeken, als je het geld daar voor over hebt. Dan gaat het soms om hele simpele, maar erg leuke dingen. Onbeperkt gratis Wifi, een luxe koffiezetapparaat, of Tv’s in elke slaapkamer bijvoorbeeld. Of een extra grote tuin met speeltoestellen en parasol, of een keukeneiland waar je écht voor je plezier kookt. Maar je kunt ook groter uitpakken. Denk dan aan een bungalow aan de oever van een grote zwemplas. Een eigen sauna of solarium, of een uitgebreide zithoek met open haard of houtkachel voor in de avonden. Na een dag vol actie geniet je van een uitgebreid sanitair met jacuzzi, regendouche en Bluetooth Soundsystem. En als je er aankomt, is je huisje niet leeg. Er staat een keukenpakket en verzorgingspakket op je te wachten, waardoor je die vervelende eerste boodschappen kunt laten zitten. 

Kies voor een cottage of bungalow met uniek design

Wil je je vakantie in stijl doorbrengen? Ook dat is in een paar vakantieparken mogelijk. Speciale ruimte chalets en cottages die in een moderne bewerking van een lokale bouwstijl zijn opgetrokken bijvoorbeeld. Of die volstaan met sfeervolle en inspirerende kunstobjecten en schilderijen. Natuurlijk is het op veel parken mogelijk om een huisje pal aan het strand of aan het grote zwemmeer te boeken. Ook zijn er bijzondere vakantiehuisjes beschikbaar die extra aantrekkelijk gemaakt zijn voor kinderen. Op veel plekken kan je overnachten op een woonboot, in een junglehut of in een safaritent. Voorzien van alle moderne gemakken, dat natuurlijk wel. Verdienen jouw kinderen een keer iets extra´s? Boek dan een bungalow met een eigen verzorgpony of ingericht in sprookjesstijl. Dat wordt een vakantie die je kinderen nooit meer gaan vergeten. 

Luxe vakantiehuisjes met korting huren

Wil je snel al op vakantie? Maak gebruik van één van de last minute arrangementen die er nu geldig zijn. Daarmee bespaar je een slok en een borrel op de huurprijs. Er zijn natuurlijk aanbiedingen in het voor- en naseizoen, waarin ook de beste vakantiehuisjes veel goedkoper worden. Vaak gaat er dan zonder problemen een kwart of een derde van de originele prijs af. Maar ook voor de zomer en voor de vakantieweken kan je zulke huisjes voor hele mooie prijzen reserveren. Bekijk het overzicht van onze aanbieders en boek nu jouw luxe vakantie!

Scroll naar top