Tiny House vakantiehuisje

Heb jij altijd al in een bijzonder vakantiehuisje willen overnachten in de zomer? Dan is een tiny house vakantiehuisje echt wat voor jou! Er zijn genoeg bungalowparken met Tiny Houses die jou een top vakantie kunnen bezorgen.

Waarom kiezen voor een Tiny House?

Het boeken van een Tiny House in de zomervakantie is een goed idee om verschillende redenen. Doordat de ruimte binnen kleiner is, heb je eerder de behoefte om lekker naar buiten te gaan. Zeker in de zomer zullen de leukste dingen buiten te doen zijn. Er is niks mooiers dan prachtige landschappen ontdekken onder het genot van een schijnend zonnetje.

Een Tiny House is ook een duurzame keus. Bij het bouwproces zijn minder materialen nodig en er wordt vaak veel hergebruikt. Daarnaast is er minder energie en water nodig voor het onderhoud van het huisje. Wat je ook vaak ziet is dat bij Tiny Houses gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke opties. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen of regenwater opvang.

Het is natuurlijk ook erg fijn als je zo min mogelijk hoeft op te ruimen tijdens de zomervakantie. Naar een klein huisje neem je automatisch minder spullen mee, waardoor je minder hoeft op te ruimen. Dus meer tijd om leuke dingen te doen! Tenslotte is een vakantie in een Tiny House weer eens wat anders. Een bijzondere ervaring maar wel met de comfort die je gewend bent. 

Waarom kiezen voor het boeken van een huisje?

Tiny house on wheels

In de zomervakantie zijn er vele accommodaties die je kunt boeken. Een van de meest gekozen accommodaties is een vakantiehuisje. Aan een vakantiehuisje zitten vele voordelen. Zo zorgt het voor veel vrijheid. Alle faciliteiten zijn aanwezig van keuken tot badkamer. Hierdoor kun je zelf kiezen of je bijvoorbeeld wilt koken of uit eten wilt gaan. Daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende huisjes waardoor er altijd wel iets bijzit wat bij jou wensen past. Denk bijvoorbeeld aan huisjes waar huisdieren welkom zijn. Ook hoef je niet in te leveren op comfort en gemak. 

Apart vakantiehuisje

Naast voordelen van een vakantiehuisje in de zomer zitten er ook voordelen aan bungalowparken. Hier zijn meerdere huisjes aanwezig waardoor de kans groter is dat jou gewenste datum beschikbaar is. Daarnaast is het ook budgetvriendelijk. Door meerdere huisjes aan te bieden zal er altijd een huisje bijzitten wat bij jou budget past. Ook is het ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. Op bungalowparken zijn vele faciliteiten aanwezig zoals zwembaden, speeltuinen en restaurants. Hierdoor is er altijd wel wat leuks te doen voor iedereen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verveling. 

Leuke bestemmingen 

In Nederland zijn prachtige bungalowparken met Tiny Houses te vinden. Nederland heeft voor ieder wat wils te bieden. Er zijn mooie steden en prachtige natuur genoeg. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in provincie’s zoals Limburg, Drenthe en Noord-Brabant. In de vele bossen kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten mogelijk zoals bijvoorbeeld een bootje huren. Ben je een liefhebber van zee en stranden? Dan kun je kiezen voor een bungalowpark in Noord-Holland of Zeeland. Hier heb je ook de mogelijkheid om cultuur te snuiven in een van de knusse dorpjes. Tenslotte zijn er in heel Nederland mooie steden te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Maastricht in Limburg.

Scroll naar top