Landal GreenParks huisjes

Landal GreenParks huisjes zijn vakantiehuisjes midden in de natuur. Hier geniet je van groen, schone lucht en rust – een geweldige plek om de lange zomerdagen door te brengen. Landal is één van de grootste vakantieparken en heeft al miljoenen Nederlanders een topvakantie bezorgd. Deze aanbieder heeft maar liefst 90 parken binnen Nederland en in de omringende landen. Het moet wel gek lopen als je hier geen huisje vindt dat helemaal bij jou past. Lees meteen wat de voordeligste mogelijkheden zijn, en begin alvast met dromen over jouw zomervakantie. 

Waar liggen de parken van Landal?

Landal is van oorsprong een Nederlandse aanbieder. De meeste parken vind je dan ook op mooie, natuurlijke locaties in ons eigen land. Maar sinds de begintijd is dit bedrijf ver gekomen, en bezit nu vakantieparken in maar liefst 9 Europese landen. Daardoor kan je je jouw weekje of weekendje weg helemaal afstemmen op je voorkeur en op je budget. Blijf lekker dicht bij huis en boek een bungalow midden op de Veluwe, het mooiste natuurgebied van ons land. Ontsnap aan de ergste zomerhitte op een park pal aan onze eigen Noordzee. Laat je verrassen door de schoonheid van de noordelijke provincies, en huur een huisje in Drenthe of aan de Friese meren. Natuurlijk zijn onze buurlanden België en Duitsland in de zomer ook zeker een bezoek waard. Wil je liever iets spannenders, verder weg? Landal heeft ook parken in Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland,  Hongarije en Tsjechië. Door de goede prijsstelling van het bedrijf kan je deze landen verkennen vanuit een betaalbaar zomerhuisje.

Een vakantiehuisje dat bij jouw wensen voor de zomer aansluit

De parken van Landal zijn groot opgezet, staan vol met bomen en planten en liggen altijd in een prachtige omgeving. Vanuit jouw zomerhuisje verken je dus oude kastelen, lange stranden, en indrukwekkende bezienswaardigheden. Kook zelf in je prima ingerichte keuken en val na een heerlijke zonnige dag in slaap in een heerlijk zacht bed. Je kan deze huisjes in drie verschillende niveaus van luxe huren. Daardoor kan je de faciliteiten waar je echt waarde aan hecht makkelijk bijboeken. Denk aan extra’s Tv’s, een solarium of sauna, en een open haard. Wil je je huisje eigenlijk alleen gebruiken om te overnachten? Dan heb je dit alles niet nodig. En hoef je er ook geen cent extra voor uit te geven. De basisvoorzieningen van een Landal huisje zijn al prima voor de meeste vakantiegangers. En ook het park zelf biedt je horecagelegenheden, winkels, sportfaciliteiten en een zwembad. Een geweldige zomervakantie dus, die je helemaal zelf vormgeeft – voor een toptarief.

Bekijk de aanbiedingen voor Landal GreenParks huisjes die nu gelden

Bungalows  blijven altijd voor een deel ongeboekt – niemand heeft ze gehuurd als de datum dichtbij komt. Of een andere reiziger besluit op het laatste moment om zijn boeking toch te annuleren. Vervelend voor de aanbieder, maar goed nieuws voor jou! Jij kan deze huisjes met hoge kortingen oppikken. Zelfs de luxere klassen huisjes worden zo wel heel erg betaalbaar. Kijk in ons aanbod op welke parken er op dit moment nog goedkope huisjes voor de zomer beschikbaar zijn. Via onze aanbieders kun je ze direct laten vastleggen. Hoe ziet jouw ideale betaalbare zomervakantie er uit? 

Scroll naar top