CenterParcs huisjes

Center Parcs staat al tientallen jaren lang voor vakantie vieren in luxe. De parken van deze topaanbieder lopen over van de mooie faciliteiten, zijn altijd aan kant en hebben uitstekende service. Er vallen veel verschillende Center Parcs huisjes te boeken, waardoor jouw zomervakantie nooit hetzelfde hoeft te zijn. Hier vind je bungalows in alle vormen en maten, en ook nog eens een flink stel huisjes voor speciale doelgroepen of met een unieke inrichting. Center Parcs is dan met recht één van de populairste plekken om van de mooiste tijd van het jaar te genieten.

Waar vind je CenterParcs vakantieparken?

Center Parcs is een Nederlandse aanbieder met 25 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Deze groot opgezette, rustige en groene parken liggen altijd in een mooi gebied. Aan de Noordzeekust, in de Ardennen, in het bos en aan de heide. Als je in de zomer veel buiten wilt zijn om van het lekkere weer te genieten, is een Center Parcs huisje dan ook een uitstekende plek. Maar het park zelf biedt altijd ook topvoorzieningen voor jong en oud. Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo is groot en veelzijdig. Er zijn diverse horecagelegenheden en met verschillende thema’s en in meerdere prijsklasses. En het aanbod van speelgelegenheden, sportvoorzieningen, entertainment en activiteiten is te breed om hier op te noemen. Laten we het er op houden dat dit één van de mooiste aanbieders is, als je eigenlijk niet van plan bent om het park te verlaten tijdens je zomervakantie.

Kies uit een groot aanbod Center Parcs huisjes voor de zomer

Hoe wil jij jouw zomervakantie het liefst beleven? Vanuit een bungalow? Center Parcs biedt verschillende types aan. Je kunt kiezen uit vier verschillende bungalows, elk met hun eigen luxe. De bungalows met basisvoorzieningen geven je al direct alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Maar het is prima mogelijk om opwindende faciliteiten bij te boeken. Denk aan extra TV’s, een kant- en klaar keukenpakket of bezorgservices. Ook een privésauna of uitgebreide wellnessvoorzieningen zijn mogelijk als je echt een onvergetelijk uitje wilt meemaken. En wil je iets speciaals doen voor je kinderen? Kijk dan naar de bijzondere themahuisjes. Die zijn ingericht als dierenbos, sprookjeskasteel, avonturenhut of in een ander kindvriendelijk thema. Het is ook mogelijk om op een echte woonboot te overnachten of te slapen in een boomhut. Of ga een keertje “glampen” in een witgeschilderde duincottage aan zee of een volledig ingerichte safaritent. Jouw zomer bij Center Parcs hoeft nooit een herhaling van zetten te zijn!

Boek leegstaande Center Parcs huisjes voor een prima prijs

Ook deze aanbieder geeft hoge kortingen weg op bungalows die dreigen om leeg te blijven staan. Heb jij net spontaan besloten dat je er binnenkort even tussenuit wilt? Hoe sneller je weg wil, hoe hoger de kortingen. Door deze last minute deals kan je voor een topprijs een zomerhuisje reserveren. Ook de bungalows in de hoger prijsklassen komen zo binnen jouw bereik. Blader even door de actuele deals op deze pagina heen. Het kan bijna niet missen of er zit hier iets tussen waar jij meteen enthousiast van wordt!

Scroll naar top