Droomparken huisjes

Droomparken is een luxe aanbieder van prachtige vakantiewoningen. De keten heeft 14 parken in Nederland en een park aan de Spaanse Costa del Sol. Hier huur je een bungalow of tiny house op één van de mooiste plekken van ons land. Het is zelfs mogelijk om er te blijven als het je erg bevalt: Droomparken biedt ook vakantiehuizen te koop aan. Lees hier hoe je je vakantie beleeft in een bungalow of in een vernieuwend woonconcept op één van de parken. En voor welke actieprijzen jij de geweldige Droomparken huisjes kunt boeken. 

Welke Droomparken huisjes kan je boeken?

De huisjes van Droomparken zijn modern, luxe en rijk voorzien van meubilair en mooie extra’s. Je kan hier verblijven in bungalows die geschikt zijn voor 4 tot 13 personen. Deze bungalows zijn beschikbaar in verschillende prijsklasse. In de hogere prijsklasses beschikt je vakantiehuis over een eigen sauna, whirlpool en/of zonnehemel. In alle bungalows vind je een comfortabele en stijlvolle inrichting, een volledige keuken en sanitair en keurige bedden. Er is buiten de bungalows altijd veel ruimte op te zonnen en te genieten. 

 

In de bijzondere huisjes ontdek je nieuwe manieren van vakantie houden

Droomparken heeft een flink aantal bijzondere verblijfsconcepten op zijn parken. Heb je de traditionele bungalow nu wel gezien? Boek dan eens een ander soort vakantiehuis. Ga bijvoorbeeld voor een grote loft met twee verdiepingen en grote tuin. Of een buitenhuis met een futuristisch ontwerp, waarbij je midden in de natuur woont. De Tiny houses van Droomparken staan heel goed aangeschreven. Deze smarthomes zijn opgetrokken uit hout en glas. Ze grenzen aan een gemeenschappelijke binnenplaats met kampvuurplek, hangmatten, loungesets en een hottub. De Modus-L is één van de bijzonderste onderkomens – de voorpui van dit huis bestaat helemaal uit glas. En dit is maar een greep uit het aanbod. Bij Droomparken huur je ook beach houses, originele boerderijen,  en huisjes met een inrichting in thema. 

Waar liggen de parken van Droomparken?

Deze parken liggen op eersteklas locaties in vier Nederlandse provincies. Ze liggen altijd op natuurlijke, rustige plekken. Ideaal om uit te puffen na een drukke periode op het werk. Of als startpunt om het platteland, de natuur en de cultuur van de streek te verkennen. De 14 Nederlandse Droomparken vind je hier.

  • In Gelderland vind je 7 parken aan de Veluwerandmeren, midden in de bossen en aan het water.
  • De 4 parken in Noord-Holland tref je aan in grote natuurlijke recreatiegebieden en aan het water. 
  • In Zeeland kan je kiezen uit 2 parken. Verblijf aan zee of in de prachtige, rustige landelijke omgeving van Zeeuws-Vlaanderen.   
  • In Limburg ligt een Droompark bij het enorme en prachtige natuurgebied de Maasduinen.

Geniet van een luxe vakantiewoning voor een lager tarief

De bungalows en bijzondere huisjes van Droomparken steken met kop en schouders boven de vakantiehuizen van de concurrent uit. Toch hoeft een boeking op één van deze parken je geen rib uit je lijf te kosten. Als je handig gebruik maakt van de kortingsacties op deze pagina beleef je een luxe vakantie tegen een perfect tarief. Kijk direct welke arrangementen en last minute deals er nu gelden. En kies het perfecte park en het perfecte huisje voor jouw vakantie – bij Droomparken slaag je altijd.

Scroll naar top